Waarom kiezen voor de Baobab

Wij richten ons speciaal op kinderen met, ADHD, PDD-NOS, etc., met een persoonsgebonden budget (pgb).

Wij stellen ons als doel om ouders en het gezin één of meerdere weekenden in de maand te ontlasten door het kind een ontspannen weekend aan te bieden.

Koc de Baobab is gevestigd in Niekerk, een klein rustig plaatsje nabij Groningen. Wij beschikken over een ruime woning met vele mogelijkheden om uw kind een ontspannen en plezierig weekend aan te bieden. Denkt u hierbij aan leuke activiteiten in en om het huis maar ook verder weg.

In de nabije omtrek zijn leuke pretparken zoals Nienoord en Drouwenerzand. Bovendien zijn er vele andere speelplekken in de buurt; dus gegarandeerd speelplezier!

 

In en rondom het huis beschikken we ook over vele mogelijkheden zoals een trampoline, schommel, zwembad, voetbaltafel, spelcomputer, etc. Kijk op de fotopagina voor een selectie foto’s van de Baobab.

Wij kiezen er bewust voor om kleinschalig te werken, zodat uw kind alle zorg en aandacht kan krijgen die het nodig heeft. Elk weekend is er plaats voor 6 kinderen.

Kwaliteit

We realiseren ons dat u als ouder pas echt kunt ontspannen als u weet dat uw kind in goede handen is en een leuk weekend heeft waar het met plezier naar toe gaat.

Onze medewerkers beschikken allemaal over een vakkundige opleiding en hebben ervaring in het begeleiden van groepen en het werken met mensen met een beperking.

Daarnaast hebben ze veel affiniteit met het werken met kinderen en zien zij het als een uitdaging om de kinderen een leuk en ontspannen weekend aan te bieden.

Dit doen we door de kinderen een gevarieerd programma van activiteiten aan te bieden, afgewisseld met de nodige momenten van rust en structuur.

 

Wij vinden het erg belangrijk om van u en uw kind te horen hoe dit programma er het best uit kan zien, u kent uw kind immers het best. Voorop staat dat uw kind bij ons een leuke tijd heeft in Niekerk.

Kwaliteit komt voor ons in de eerste plaats tot uiting in blije kinderen, tevreden, ontspannen ouders en enthousiaste, gemotiveerde medewerkers.

Tarieven & Tijden

De kosten van een weekendverblijf bij koc de Baobab bedragen €495.- Dit is inclusief uitstapjes en activiteiten. Al onze diensten kunnen worden gefinancierd vanuit het PGB.

Uw kinderen zijn welkom bij ons vanaf vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00.

In overleg kunnen we bekijken of er vervoer geregeld moet worden van en naar huis.

 

Wilt u graag onze folder ontvangen?

Stuur dan een mail naar info@kocdebaobab.nl met uw adres-gegevens, dan sturen wij de folder naar u toe. U kunt de folder ook digitaal downloaden op de pagina ‘downloads’.

Om een afspraak met ons te plannen kunt u ons telefonisch bereiken.